>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфрич-молодший критикує тренерський штаб "Говерли"

Олександр Шуфрич не задоволений ані результатом зустрічі в Запоріжжі, ані якістю гри своєї команди.

Шуфрич-молодший критикує тренерський штаб "Говерли"
Александр Шуфрич
Фото: football.ua

Під головним тренером "Говерли" Олександром Севідовим захитався стілець. Шуфричу-молодшому незрозумілі мотиви кадрових рішень наставника команди.

Віце-президент клубу, який на ділі всім і "керує", вважає, що команда зіграла нижче від своїх можливостей, особливо після перерви.

"Потрібно запитати про це тренера команди, адже я футболістів не треную. Є така практика, коли керівництво клубу нав'язує гравців тренерському штабу - нас це не стосується, в нашому клубі все гармонійно. Я команду зібрав, всі позиції закрив, все узгодив з тренерами, тому нехай вони працюють з тим матеріалом, який ми всі разом назбирали. До хлопців - до їх бажань, самовіддачі, у мене претензій немає", - говорить Шуфрич.

Хвилює молодого керівника і те, що "Говерла" провела три вимушені заміни.

"Я хочу запитати у нашої медичної служби і тренерів, відповідальних за фізпідготовку, - як таке могло статися? Мені це особливо дошкуляє. І тут під час матчу три гравці отримують три однакові травми - щонайменше у двох проблеми із задньою поверхнею стегна. У нас в клубі все чесно і кожен робить свою справу. За травм спитати з тих, хто готує футболістів, адже якщо м'язи рвуться, значить, гравці не готові", - робить зневажливий висновок Олександр Шуфрич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram