>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо: в мене більше немає команди

Наставник "Реала" розкритикував підопічних після гостьової поразки від "Севільї" з рахунком 0:1.

Моуріньо: в мене більше немає команди
Фото: uefa.com

Поразка від "Севільї" стала для мадридців другим у чотирьох стартових турах Прімери, і тепер вони відстають від лідера турніру "Барселони" вже на 8 очок.

"Севілья заслужила на перемогу, але більшою мірою ми заслужили на поразку. Наша проблема - в психології. У нас немає колективного духу. Тільки два або три гравці команди повні рішучості та зосереджені на тому, що футбол є в центрі їхнього життя. Але я тренер, тому це моя провина. У перерві я замінив двох гравців (Месута Озіла й Анхеля ді Марію), але хотів замінити сімох, тож заміни не означають, що Озіл і Ді Марія зіграли гірше, ніж  інші", - сказав Особливий.

"Севілья", яка програла "Реалу" два попередні домашні матчі з рахунком 2:6, перервала 5-матчеву безвиграшну серію в поєдинках із "вершковими".

"Ми ніяк не можемо налагодити гру в обороні при стандартах. Кожен гравець знає, де повинен перебувати і що робити. Ми тренуємо це і постійно розписуємо цей аспект у роздягальні. І що? Перший стандарт, і відразу гол ... Гравці "Севільї" боролися за кожен м'яч, як ніби ця гра була останньою в їхньому житті. Ми билися так із "Барселоною", але не зараз.

Нині "Реал" не показує нічого. Це моя проблема. Просто зараз у мене немає команди, і це мене турбує. Відсутністю гри я стурбований більше, ніж відставанням від "Барселони", - цитує Моурінью Football Espana.

Додамо, що каталонці на виїзді розгромили "Хетафе" 4:1 (дубль на рахунку Мессі, а Маскерано відзначився автоголом).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram