>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Португалії зацікавилися трансферами "Зеніта"

"Порту" і "Бенфіка" потрапили під ковпак.

У Португалії зацікавилися трансферами "Зеніта"
Фото: gool.kz

Комісія з нагляду за ринком цінних паперів Португалії проводить розслідування стосовно переходів нападника Халка і півзахисника Акселя Вітцеля в "Зеніт", повідомляє Jornal de Negocios.

Предметом розглядів в обох випадках юудуть фінансові деталі трансферів. Так, комісія має намір з'ясувати, яку суму насправді заплатив "Зеніт" за Халка.

Нагадаємо, раніше було оголошено, що повна сума трансферу становила 60 мільйонів євро (при цьому сам клуб отримав 40 млн). "Зеніт", у свою чергу, наполягає на тому, що сторони домовилися про виплату 40 мільйонів.

Предметом розгляду щодо переходу Вітцеля стала форма оплати трансферу. Комісія має намір з'ясувати, чи правдива інформація про те, що "Зеніт" виплатить 40 мільйонів євро двома траншами, або ж петербурзький клуб має намір погасити всю суму за один раз.

Комісія з нагляду за ринком цінних паперів вже запросила у "Порту" і "Бенфіки" більш докладні звітності про оформлені угоди.

Зазначимо, що обидва клуби зобов'язані відзвітувати перед комісією, оскільки їх акції перебувають в обігу на Лісабонській біржі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram