>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блатт вибирає між Ізраїлем, Росією та США

Коуч тренує "Маккабі", спілкується з представниками НБА і не проти продовжити роботу зі збірною Росії.

Блатт вибирає між Ізраїлем, Росією та США
Фото: EPA/UPG

Девід Блатт роздумує над своєю подальшою кар'єрою.

Тренер наразі не поспішає летіти в Москву і зараз зосереджений на клубних справ. Питання ж про новий контракт з РФБ має вирішитися у вересні, про що раніше говорив президент федерації Олександр Красненков. Американський фахівець підтвердив цю інформацію.

"Я вже почав свою роботу з "Маккабі", тому зараз я зосереджений на цьому. Але, звичайно, дуже гарні спогади від Олімпійських ігор ще є. У моєму рішенні про продовження роботи з російською командою нічого не змінилося. Зараз у мене ще діє контракт з федерацією і паном Красненковим. Найближчим часом ми сядемо і поговоримо. Я не можу сказати, коли саме. Я зараз опікуюся підготовкою "Маккабі" до сезону. Але щойно буде можливість, я зустрінуся з представниками федерації", - повідомив Блатт.

Водночас, за повідомленнями низки ЗМІ, в минулу середу в Ізраїль прилетів головний тренер клубу НБА "Атланта Хоукс" Ларрі Дрю. За чутками, "яструби" хочуть запропонувати Блатту посаду помічника тренера в майбутньому сезоні.

"Тренер Дрю приїхав до нас у гості з зацікавленістю в отриманні знань та обміні ідеями. Я дуже дружний з новим генеральним менеджером "Атланти" Денні Феррі, він порадив Дрю приїхати сюди, і ми раді прийняти його тут. Так роблять у всьому світі. Між його приїздом і можливою моєю роботою в НБА немає ніякого зв'язку. Не знаю, звідки ці чутки, але це не відповідає дійсності", - цитує Блатта РИА "Новости".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram