>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маррей: для лицарського титулу перемоги на US Open замало

Шотландець став першим за 75 років підданим Корони, якому вдалося виграти турнір серії Grand Slam.

Маррей: для лицарського титулу перемоги на US Open замало
Пока еще не рыцарь

Переможець US Open-2102 Енді Маррей заявив, що не сподівається на отримання лицарського звання після першої у своїй кар'єрі перемоги на турнірі "Великого Шолома".

"Багато хто з моїх друзів писали мені текстові повідомлення про це... Я не знаю, що сказати щодо цього. Думаю, що для цього буде потрібно більше, ніж один або два добре проведені турніри", - наводить слова тенісиста РИА "Новости" з посиланням на The Guardian.

Енді також зазначив, що розуміє, чим викликані такі розмови на його рахунок - попередня перемога британського тенісиста в одиночному розряді турніру "Великого Шолома" датована 1936 роком, її автором був Фред Перрі.

"Думаю, що люди говорять про це тому, що відтоді минуло вже багато часу. Але зараз, думаю, зарано говорити про це", - заявив Маррей.

Шотландець також розповів про рефлексію, пов'язану з можливими змінами в його житті через довгоочікувану перемогу на "мейджорі".

"Я говорив з Іваном (Лендлом, тренером Маррея) про це кілька разів протягом року. На його запитання "що мене турбує?", я відповів, що боюся, що якщо виграю "мейджор", то моє життя зміниться, а я б хотів, щоб все залишалося, як раніше", - зазначив Енді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram