>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Холіфілд: "Я можу побити будь-якого з братів Кличків"

Дідусь Холі не залишає надій трохи підзаробити перед виходом на пенсію.

Холіфілд: "Я можу побити будь-якого з братів Кличків"
Фото: obozrevatel.com

"Я не знаю, коли буде наступний бій, але якщо його не організують до кінця року, то я піду з боксу. Звичайно, бій з Повєткіним був би складним для мене, але з іншого боку, необов'язково. Коли ви старієте, ваша впевненість зростає. Ви дещо втрачаєте, але також і отримуєте. Проте отримане важливіше, ніж втрачене. Звісно, ваша сила, швидкість пересування зменшуються, але що важливіше: молодість чи досвід? Я вважаю, що досвід завжди перемагає.

Коли я був молодшим, то посилено тренувався - у мене були триразові тренування, оскільки моя впевненість іще не була такою великою. І складно було набути впевненості, не працюючи над собою, тож я працював. І було не важливо, якого віку боксер переді мною, я не давав їм часу, щоб подумати, чинив постійний тиск на них. Коли я став старшим, то почав розуміти, що з моєю впевненістю необов'язково чинити такий тиск на суперника. Я відчував, що обов'язково здобуду перемогу

Так, я хочу битися з одним із братів Кличків. Річ у тім, що я вірю, що можу побити їх, будь-якого з них. У мене достатньо досвіду. Вони дуже досвідчені боксери, добре мислять, але, думаю, що можу перехитрити їх. Я бачу, як вони ведуть бій, і вважаю, що можу внести необхідні зміни у свій стиль, щоб здолати їх", - сказав майже 50-річний Холіфілд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram