>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гандбол: полтавське "Динамо" вибуло з Ліги чемпіонів

Дві поразки в групі поставили хрест на виступі полтавчан у Лізі чемпіонів.

Гандбол: полтавське "Динамо" вибуло з Ліги чемпіонів
Фото: isport.ua

Драматично поступившись норвезькому "Хаслуму" в екстра-таймі, гравці "Динамо-Полтави" програли і в другому турі - австрійському клубу "Альпла" з містечка Хард.

У першому таймі полтавчани поступилися з різницею у шість м'ячів - 10:16, а другий змогли звести внічию. Підсумковий рахунок - 23:29 на користь австрійців.

"Динамо" виявилося на четвертому місці у своїй групі, але єврокубковий похід не закінчує, а стартуватиме вже у Кубку ЄГФ. Третє місце австрійців дає їм невеликі преференції під час жеребкування.

У фінальній же зустрічі між македонським "Металургом" і норвезьким "Хаслумом" перемогли македонці - 30:20 (16:8). Вони і продовжать свій шлях у Лізі чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Чоловіки

Кваліфікаційний раунд

Група 2

"Альпла Хард" (Австрія) - "Динамо" 29:23 (16:10)

"Альпла": Хюмер, Докніч, Ф.Йохум; Шмід (7), Рашлей (3), Живкович (2), Вюстнер, М.Йохум, Танашковіч, Глусакс (2), Фріду (3), Ригас, Кнаут (2), Крсманчіч (9), Хербургер, Вебер (1).

"Динамо": Бражник (1), Камишов; Горський, Оніщук, Хауха, Кумогородскій (3), Євдокимов, Вишневський (2), Гончаров, Тюкін (5), Коваленко, Педан (4), Пронін, Шіндін (6), Бабенко, Васюк (2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram