>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Прімера: перша перемога "Реала"

У третьому турі "Барса" перемогла "Валенсію", а Роналдо поховав "Гранаду"

Прімера: перша перемога "Реала"
Фото: football24.ua

Після поразки в Суперкубку Іспанії "Барселона" насилу на "Ноу Камп" здолала "Валенсію". Перший тайм пройшов під величезною перевагою каталонців. Біля воріт Дієго Алвеса було створено декілька небезпечних моментів, в яких "Барселоні" або не щастило, або блискуче грав голкіпер "кажанів". На двадцять третій хвилині господарі все ж  забили гол. Після розіграшу корнера Адріано від душі приклався до м'яча, і Дієго Алвес уже не зумів своїй команді допомогти. Через хвилину Педро повинен був посилати другий м'яч у ворота, але воротар гостей блиснув в епізоді. А Фабрегас і зовсім запоров стовідсоткову можливість, коли його удар повз Дієго Алвеса прийшовся в стійку воріт. До перерви рахунок так і залишився 1:0 на користь підопічних Тіто Віланова. У другому таймі кількість небезпечних моментів зменшилася. Реальний шанс забити знову мав Фабрегас. Але цього разу півзахисник "Барселони" з лінії воротарського майданчика пустив м'яч на трибуни. "Валенсія" все ж один м'яч забила, але арбітр його скасував через положення "поза грою" у Жонаса.

Нарешті мадридський "Реал" здобув першу перемогу в чемпіонаті Іспанії. Жертвою "вершкових" стала "Гранада". Для чинного переможця Прімери гра стала легкою прогулянкою. Підопічні Жозе Моуріньо домоглися великого виграшу, при цьому не витративши багато зусиль. До перерви господарі відзначилися раз. У середині першого тайму свій перший гол у сезоні забив Кріштіану Роналдо.

У стартовій 45-хвилинці у футболістів "королівського клубу" було ще кілька шансів забити, проте Бензема і Кальехон свої моменти упустили. У дебюті другого тайму Роналдо оформив дуль і зняв усі питання. Після цього "Гранада" ще залишилася вдесятьох через вилучення Борха Гомеса. А "Реал" довів справу до розгрому, забивши гол з офсайду. Відзначився Роналдо Гонсало Ігуаїн. Гості, звісно, намагалися забити хоча б гол престижу, але Касільяс сьогодні залишився "сухим". "Вершкові" здобули першу перемогу в чемпіонаті, яка дозволила їм піднятися у верхню частину турнірної таблиці. Ну, а андалузці з одним набраним очком в активі розташувалися в зоні вильоту.

Усі результати туру

"Барселона" - "Валенсія" 1:0

Адріано, 22.

"Реал" - "Гранада" 3:0

Роналдо, 26, 53, Ігуаїн, 76.

"Атлетик" - "Вальядолід" 2:0

Адуріс, 69, Сусаета, 76.

"Сарагоса" - "Малага" 0:1

Камачо, 56.

"Депортіво" - "Хетафе" 1:1

Рікі, 6 - Баррада, 26.

"Леванте" - "Еспаньол" 3:2

Хуанлу, 55, Лелль, 56, Родрігес, 90+3 (авт.) – Лонго, 21, Техера, 25.

"Сельта" - "Осасуна" 2:0

Аспас, 69, Маріо, 90+4.

"Райо Вальєкано" - "Севілья" 0:0

"Мальорка" - "Реал Сосьєдад" 1:0

Касадесус, 75.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram