>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Халк змінює місце проживання

Суперник "Динамо" на груповому етапі Ліги чемпіонів втратив провідного гравця.

Халк змінює місце проживання
Фото: gool.kz

У понеділок пізно ввечері "Зеніт" і "Порту", нарешті, вдарили по руках: Халк тепер гравець пітерського клубу. Контракт 26-річного голеадора з росіянами розрахований на п'ять років.

За неофіційною інформацією трансферна вартість бразильця становила близько 40 млн. євро. Ці гроші пітерці зобов'язані виплатити впродовж трьох років. У "Зеніті" планують використати для виплат доходи від участі в Лізі чемпіонів. Хоча спочатку португальці планували виручити за свого найкращого гравця орієнтовно 60 млн. євро і без розстрочки.

На поступки португальців "змусили" піти англійці. Керівництво "Порту" розраховувало продати Халка в лондонський "Челсі" (ще один претендент на форварда), а Моутіньо в "Тоттенгем". Однак ці угоди так і не відбулися, у підсумку португальцям нічого іншого не залишалося, як піти на угоду з "Зенітом".

За "Порту" Халк виступав із 2008 року і провів за цей час 103 матчі, в яких забив 54 голи. До цього форвард провів кілька років у японському чемпіонаті. Також в активі Халка 13 поєдинків і три голи за першу збірну Бразилії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram