>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Менні Пак'яо наразі не визначився з датою і суперником

Команда одного з найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії 33-річного філіппінця Менні Пак'яо наразі не визначилася з датою його виходу на ринг і з кандидатурою суперника.

Менні Пак'яо наразі не визначився з датою і суперником
Фото: www.guardian.co.uk

Спочатку передбачалося, що Пак'яо вийде на ринг 10 листопада в поєдинку проти Тімоті Бредлі, Хуана Мануеля Маркеса або Мігеля Котто. Потім його радник Майкл Конц повідомив, що через зайнятість на політичному поприщі Пак'яо проведе бій 1 грудня. Зараз в інтерв'ю ringtv.com Конц розповів, що ані дата поєдинку, ані суперник ще не визначені, і вони обговорюють ці питання з промоутером Бобом Арумом.

"У неділю я довго розмовляв з Менні про його майбутній поєдинок, і в дійсності з неділі я постійно обговорюю це питання з Бобом, - сказав Конц. - Це вимагає прийняття вивірених рішень, тому я планую зустрітися з Бобом в Лос-Анжелесі. Ми не визначилися з датою, і не визначилися з суперником".

Зазначимо, що раніше Арум і Конц підкреслювали, що їм потрібно якнайшвидше укласти угоду про поєдинок, щоб почати рекламну компанію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram