>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов узяв вихідні перед US Open

Український тенісист програв у чвертьфіналі турніру у Вінстон-Сейлемі.

Долгополов узяв вихідні перед US Open
Долгополову придется поизголяться, чтобы "дожить" до встречи с Джоковичем

Олександр Долгополов (15-й у світі) зустрічався з довготелесим американцем Семом Кверрі (28-й). Програвши перший сет 5:7, українець виграв у другому 6:4. У вирішальній партії суперники йшли гейм у гейм, а в 10-му  Долгополов, поступаючись на своїй подачі 0:40, виграв п'ять розіграшів поспіль. Партія перейшла на тай-брейк, де Олександр частіше брав чужі подачі, ніж свої. У підсумку - 7:5, 4:6, 7:6 (7:3) на користь Кверрі.

Але немає лиха без добра. Тепер Долгополов матиме декілька днів відпочинку перед стартом 27 серпня US Open. І трохи про першого та наступних суперників українця. У першому колі Сашко битиметься з американцем Джессі Левіном (76-й). Потім його може очікувати Маркос Багдатіс (39-й), а в третьому колі - Станіслас Ваврінка (19-й). Якщо швейцарця, звичайно, вже в першому раунді не "зачохлить" наш Сергій Стаховський (96-й). І якщо Долгополов пройде всі випробування, то в 1/8 фіналу на нього чекатиме подарунок у вигляді другої ракетки світу Новака Джоковича.

А вісімка кращих, уже без Довго, може мати такий вигляд:

Роджер Федерер (Швейцарія, 1) - Томаш Бердих (Чехія, 6)

Енді Маррей (Великобританія, 3) - Жо-Вілфрід Тсонга (Франція, 5)

Янко Типсаревич (Сербія, 8) - Давід Феррер (Іспанія, 4)

Хуан Мартін дель Потро (Аргентина, 7) - Новак Джокович (Сербія, 2).

Найбільше в цій ситуації пощастило навіть не Джоковичу, а Ферреру з Типсаревичем, які мають шанс "на шару" заробити 720 очок (і багато-багато призових) за вихід у півфінал. Але обидва останнім часом не вражають. Тож Новак може одержати й іншого суперника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram