>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суддя з тенісу забила чоловіка до смерті... чашкою

70-річній Лоїс Гудмен загрожує довічне ув'язнення.

Суддя з тенісу забила чоловіка до смерті... чашкою
Лоис Гудмэн
Фото: www.runyweb.com

Гудмен, яка вже 10 років працює арбітром на лінії на US Open, заарештована поліцією за підозрою у вбивстві чоловіка.

Жінку взяли під варту 21 серпня в готелі в Нью-Йорку, куди вона приїхала, щоб підготуватися до роботи на кваліфікаційному турнірі Відкритого чемпіонату США. Представник окружної прокуратури заявив, що Гудмен буде утримуватися під вартою у Нью-Йорку в очікуванні екстрадиції до Лос-Анджелеса, де, в разі визнання провини, її може чекати довічне тюремне ув'язнення.

Рефері звинувачується в тому, що вона кавовою чашкою до смерті забила свого чоловіка, 80-річного Алана Гудмена, 17 квітня в їхньому будинку в Лос-Анджелесі. Жінка зателефонувала в поліцію, повідомивши, що виявила чоловіка мертвим у їхньому будинку, і припустила, що він упав з драбини після того, як у нього стався серцевий напад.

Однак розповідь здалася поліцейським підозрілою. У будинку Гудмен було проведено обшук, під час якого була виявлена розбита чашка. За даними експертизи, удари, виявлені на голові жертви, свідчать про те, що саме цим предметом і були нанесені побої. У серпні справа була перекваліфікована у вбивство і перенаправлена назад до суду, після чого було виписано ордер на арешт Гудмен, яка вже перебувала в Нью-Йорку.

За словами Тіма Каррі, представника Американської тенісної асоціації і власника US Open, організатори турніру не знали, що Гудмен перебуває під слідством.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram