>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нінкович: "Ми приїхали не за гарною грою, а за результатом"

Півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінкович розповів про перемогу над "Боруссією".

Нінкович: "Ми приїхали не за гарною грою, а за результатом"
Фото: obozrevatel.com

"Чесно вам зізнаюся, ми приїхали сюди грати на результат. Приїхали, і ви це бачили, не грати в якусь гарну гру, але досягти результату. Думаю, ми це зробили.

Я не розраховував на три забиті м'ячі. Я був би задоволений будь-якою перемогою, тому це дуже добрий результат. Але ще є гра в Києві. Треба зіграти зібрано: ми тут виграли 3:1, вони там можуть виграти 3:1, тому не треба розслаблятися.

Хотіли як і раніше зіграти у футбол, але в перші двадцять хвилин цього не вийшло, тому що "Боруссія" дуже добре почала матч. Вийшли, щоб не пропустити і забити один, два, скільки зможемо. Найголовніше було не пропустити.

Помилки бувають у футболі. Шкода, що ми повторюємо їх кожної гри. Якщо хочемо добре виступити в Лізі чемпіонів, треба над цим працювати, тому що на цьому рівні такі помилки ніхто не прощатиме.

Думаю, переломним моментом став гол Тараса Міхалика. І ще один момент, коли десятий номер виходив один в один, але погано прийняв м'яч. Якби вони забили, пішла б зовсім інша гра. Слава Богу, не забили. А ми забили, і напевно, це був переломний м'яч".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram