>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стаховський із 29-ї спроби пробився у третє коло

Український тенісист ішов до цього рік!

Стаховський із 29-ї спроби пробився у третє коло
Есть!

Сергій Стаховський після 28-ми безрезультатних спроб зміг нарешті пробитися у третє коло на базових турнірах під егідою ATP. Чудо сталося в американському Вінстон-Сейлемі. Найдивовижніше, що саме на цьому турнірі рік тому Стах востаннє грав перед затяжною паузою.

На тлі низки невдач Сергій опустився в рейтингу із 41 місця на 96-те (він і взагалі вилітав із ТОП-100), ось чому цього року мусив проходити сито кваліфікації. З чим успішно впорався. Після цього була перемога над люксембуржцем Мюллером (53-й) у першому колі основної сітки.

А в ніч проти середи за Києвом Стаховський розправився з іспанцем Пабло Андухаром (37-й) - 6:2, 6:3. Є вихід у третє коло! Але українець наразі навіть не захистив минулорічні очки, адже рік тому він грав у чвертьфіналі. Перешкодити повторити цей фокус може Жо-Вілфрід Тсонга (1-й сіяний), але французу ще треба пройти бразильця Беллуччі.

Додамо, що інший українець - Олександр Долгополов (15-й) - також вийшов у третє коло. Сашко без особливих проблем переграв тайванця Лю (64-й) - 6:1, 6:3. Суперником Долгополова у 1/8 фіналу стане аргентинський ветеран Давід Налбандян (45-й).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram