>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" однією ногою в груповому турнірі Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" в першому матчі раунду плей-оф Ліги чемпіонів на виїзді переграло менхенгладбахську "Боруссію" 3:1.

"Динамо" однією ногою в груповому турнірі Ліги чемпіонів

Перший тайм почався з упевнених атак господарів поля і завершився цілком логічним голом: на 13-й хвилині Ринг отримав м'яч у штрафному після довгого пасу з глибини, на хибному замаху позбувся Сілви і розстріляв ближній кут воріт Коваля.

Спроби "динамівців" переламати перебіг гри ні до чого не призводили, але, здавалося б, нелогічний гол Михалика на 28-й хвилині докорінно змінив ситуацію в матчі. Капітан "Динамо" підхопив м'яч після виносу зі штрафної німців, прицілився і пробив. Допоміг невеликий рикошет від захисника "Боруссії", і м'яч від рук Тер Штегена влетів під поперечину - 1:1.

Через вісім хвилин кияни вийшли вперед. Господарі "обрізалися" в центрі поля, Гармаш запустив Ярмоленка правим флангом, Андрій влетів у штрафний, за допомогою коронного фінта "ноги-ножиці" позбувся опіки захисника і потужно пробив у ближній кут - 1:2. Два моменти гостей - два голи.

"Боруссія" у другому таймі була активнішою, але отримала ще один м'яч у свої ворота. При цьому - від свого футболіста. На 81-й хвилині де Йонг намагався перервати передачу зі штрафного від Велозу, але зрізав м'яч у власні ворота - 1:3.

"Динамо" везе з Німеччини відмінний шанс на потрапляння в груповий етап Ліги чемпіонів. Потрапляння через три роки...

"Боруссія" М – "Динамо" 1:3

Голи: Ринг, 13 – Михалик, 28, Ярмоленко, 36, де Йонг, 81 (автогол)

"Боруссія" М: Тер Штеген, Янтшке, Штранцль, Домінгес, Дамс, Ринг (Херрманн 69), Нордтвейт (Чиджерчі 75), Аранго, Джака, де Йонг, де Камарго (Ханке 69)

"Динамо": Коваль, Данило Сілва, Михалик, Бетао, Тайво, Велозу, Гармаш, Ярмоленко, Кранчар (Вукоєвич 65), Нінкович (Раффаель 78), Ідейє (Мехмеді 90+3)

Попередження: Херрманн - Тайво

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram