>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ферґюсон: "Не змогли правильно використати Ван Персі"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Ферґюсон після мінімальної поразки від "Евертона" не виглядав засмученим.

Ферґюсон: "Не змогли правильно використати Ван Персі"
Фото: EPA/UPG

"Феллаїні хороший. Великий, високий, ззовні незграбний хлопець. Йому просто треба доставити м'яч, що "Евертон" і робив. Їх тактика в підсумку спрацювала", - зазначив сер Алекс, слова якого наводить Еurosport із посиланням на Sky Sports.

"Коли вибуває центральний захисник, це завжди проблема. Але ми справлялися з цією втратою. У цьому сенсі мої гравці не заслужили критики. Їм було складно боротися з тим самим Феллаїні, коли господарі закидали м'ячі на нього. Керрік добре відіграв, він починав атаку, пропонував себе", - продовжив шотландський фахівець.

"Ми мало проникали в штрафний майданчик, усі наші атакуючі дії відбувалися далеко від воріт. Робін добре загострює гру, але ми не змогли використати його правильно", - визнав сер Алекс.

"Але ми були кращими. "Евертон" завдав вісім ударів у рамку, Де Хеа з усім впорався. Ми володіли м'ячем, провели кілька дуже хороших атак, які, щоправда, залишилися без завершення. У нас вийшла гарна комбінаційна гра, при іншому збігу обставин ми виграли би зустріч", - резюмував Ферґюсон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram