>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін: "Попереду два дуже складні матчі"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" і віце-капітана команди Тараса Михалика перед матчем із "Боруссією" Менхенглдабах.

- Ми зустрічаємося з однією з найсильніших команд Бундесліги і ставимося до неї вкрай шанобливо. Попереду два дуже складні матчі, дуже важка боротьба попереду. Підготовку ми вели через ігри чемпіонату. Складність була в тому, що велика група гравців виїжджала в національні збірні, і повернулися вони лише напередодні майбутньої гри. Навантаження у гравців було різним, тому нам належало підвести всіх до спільного знаменника. Завтрашня гра покаже, наскільки успішно ми це зробили.

- Німці славляться вмінням грати до останньої секунди. Ви враховуєте цей момент у підготовці?

- Звичайно, ми повинні це враховувати. Ми прекрасно розуміємо, в якій вони грають лізі - в ній борються не 90, а 95 хвилин. "Боруссія" - одна з команд цієї ліги, тому враховуємо.

- Окрім Хачериді немає інших кадрових проблем?

- Ми прилетіли сюди в розширеному складі. Із 23-х гравців нам належить обрати 18 для заявки і 11 для стартового складу. Чому взяли стількох гравців? Тому що сьогодні треба бути всім разом. Це найважливіший матч для нас, і я хотів би, щоб усі гравці були на цьому стадіоні. Навіть ті, які не будуть грати. Щоб вони надавали певну допомогу.

- Що розповів про "Боруссію" Сергій Ребров?

- Сергій подивився дві гри за участю "Боруссії", але в них інформації про нас набагато більше, ніж у нас про них. Команда має свій стиль, вони дуже добре і багато грають у пас. Отримують задоволення від цього. Одна з головних їхніх сильних рис - це поставлена комбінаційна гра.

- "Боруссія" за міжсезоння зазнала великих змін, і ви зуміли подивитися в її виконанні тільки одну товариську і одну офіційну зустрічі. Наскільки це ускладнює підготовку?

- Завжди, якщо мало інформації, є якісь ускладнення. Однак оцінюю їх як незначні. Саму ідею їхньої гри ми розуміємо, а які гравці були в минулому і які є зараз, це не грає вирішальної ролі. Так, пішли добрі гравці, але дуже добрі гравці і прийшли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram