>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Темношкірий тенісист урвав серію із 17 поразок поспіль

Колись Янг мусив виграти.

Американець Дональд Янг торік після кількох локальних успіхів увірвався в ТОП-50 світового рейтингу. А в лютому цього року, вийшовши у друге коло турніру в Мемфісі і заробивши 45 очок, досяг свого кар'єрного піку - став 38-м.

І ось потім щось у грі Дональда розладналося. З урахуванням Мемфіса він зазнав 17 (!) поразок поспіль. Янг не хотів розмінюватися на всякі там Челленджер і їздив виключно на турніри під егідою ATP. І програвав.

Диво сталося на турнірі у Вінстон-Сейлемі, де вже 80 ракетка світу Янг переграв аргентинця Леонардо Майєра (63-й у світі) - 4:6, 6:3, 6:2.

Ця перемога стала для американця лише третьою у 23 матчах цього сезону. Додамо, що Янг є одним із трьох темношкірих тенісистів (також французи Тсонга і Монфіс) у першій сотні світового рейтингу.

А наш Сергій Стаховський (96-й), який належить до "білої більшості", в першому колі того самого турніру також виграв, урвавши серію із шести поспіль поразок у першому колі. Жертвою українця, який пробився в основну сітку через кваліфікацію, став Жиль Мюллер (53-й) - 7:6 (7:4), 6:4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram