>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Донбас" обіграв чемпіона Польщі

"Донбас" продовжує успішно виступати на "Меморіалі Павла Забойніка" - хокейному турнірі, який відбувається цими днями в Словаччині. У п'ятницю дебютант Континентальної хокейної ліги обіграв чемпіона Польщі - клуб "Санок" (5:1).

"Донбас" обіграв чемпіона Польщі
Фото: wikimedia.org

Сам матч склався для підопічних Юліуса Шуплера нелегко. Досить сказати, що донеччанам знадобилася майже половина ігрового часу, щоб змусити капітулювати голкіпера поляків, який грав блискуче. Кращим у виконанні "Донбасу" був, мабуть, початок третього періоду, коли Кашпар і Дадонов закріпили перевагу донеччан у рахунку. Крапку ж у цьому матчі поставив Віталій Доніка, який закинув п'яту шайбу за секунду до фінальної сирени.

У заключному матчі "Донбас" зустрінеться з господарями турніру - словацьким "Зволеном". Цей матч відбудеться в суботу, 18 серпня. Початок - о 20:00, а телетрансляції заплановані на телеканалах "Хокей" і "Донбас".

"Меморіал Павла Забойніка"

"Санок" (Польща) - "Донбас" (Україна) - 1:5 (0:0, 0:2, 1:3)

Шайби: Петтерссон (Дадонов, Кашпар), 28:10 (0:1). Кочетков (Варламов, Дидикін), 38:22 (0:2). Кашпар (Дадонов), 41:28-бол. (0:3). Дадонов (Обшут), 48:10 (0:4). Дзюбинський, 55:28 (1:4). Доніка (Соловйов), 59:59 (1:5).

"Донбас": Ерсберг. Пуйстола-Вілсон, Кіїскінен-Віртанен-Кашпар, Подхрадський-Обшут, Петтерссон-Туппурайнен-Дадонов, Піларж-Дидикін, Кочетков-Бєлухін-Варламов, Сильницький-Єсіпов, Квітченко-Доніка-Соловйов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram