>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Арсенал" - "Іллічівець": Напередодні

П'ятниця, Київ, стадіон "Динамо" ім. Лобановського, 19:00, арбітр Юрій Мосейчук (Чернівці).

Пряма трансляція на "2+2".

"Арсенал" - "Іллічівець": Напередодні

Головною проблемою для тренерів команд, які грають у п'ятницю після зустрічей збірних, завжди є ці самі гравці збірних. Хоча "Арсенал" і "Іллічівець" не лідери серед делегованих футболістів, однак багато виконавців грали щойно в середу і чимало часу. За національну збірну України 90 хвилин відіграв Бутко, за молодіжну представники двох клубів Шахов і Федотов. У складі збірної Грузії також були гравці двох команд Кобахідзе і Таргамадзе зіграли по тайму, а Окріашвілі було замінено вже в компенсований час. І хоча це все молоді виконавці, яким відновлюватися значно простіше, та все ж  не факт, що 48 годин для цього достатньо. Адже деякі з цих гравців виглядають просто незамінними.

Для Леоніда Кучука з його вмінням тасувати склад це менша проблема, особливо враховуючи інші труднощі "Арсеналу" з травмами та дискваліфікацією. До колишніх проблем в останньому матчі додалися чотири попередження, які встиг заробити в перших турах Міколюнас, і Мазіла, який вилетів до кінця року. Якщо додати гравців збірної, то набирається чи не цілий склад проблемних гравців. Утім "Арсенал" має одну перевагу, роботу в команді вибудовано так, що незамінних гравців за рідкісним винятком немає.

А ось Микола Павлов зі своїми помічниками напевно тільки напередодні матчу оцінюватиме готовність Бутка, Федотова, Таргамадзе й Окріашвілі. Всі четверо - гравці стартового складу, проте грали лише два дні тому. Якщо вони повністю готові, то напевно вийдуть із перших хвилин. Однак ж про їхнє відновлення зараз складно судити. Цілком імовірно, що Федотов і Таргамадзе підмінюватимуть один одного, Бутка й Окріашвілі, у разі чого, замінять Гречишкин і Мандзюк. Можливо, після домашньої поразки від "Металурга" будуть і інші зміни в складі команди.

Травмовані: Лампі, Хомин, Флореску, Рафаель, Мазіла, Куанса - Фомін, Будковський, Невмивака

Дискваліфіковані: Миколюнас ("Арсенал")

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram