>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хачериді: "Намагався пояснити судді, що я вибив м'яч чисто"

Захисник збірної України Євген Хачериді поділився думкою про минулий матч.

Хачериді: "Намагався пояснити судді, що я вибив м'яч чисто"
Фото: lichnosti.net

Євген Хачериді провів з Чехією прекрасний матч. Але один епізод все-таки доведеться занести йому в пасив: наприкінці першого тайму в ризикованому підкаті ззаду він вибив м'яч з-під ноги чеха, після чого динамівський захисник почав апелювати до арбітра, який зафіксував фол, за що удостоївся чергової картки з позначкою "недисциплінована поведінка".

- У тому моменті я чисто вибив м'яч і намагався пояснити це судді, - сказав Хачериді. - А він вирішив, що я зачепив суперника, і виніс мені попередження. Нічого не поробиш.

- Захист зі своїми обов'язками впорався?

- Головним було зіграти суворо, без провалів. Наприкінці ми все-таки припустилися кількох помилок, але добре, що не пропустили.

- Саме ви в одному з них і виручили нашу команду. Судячи з усього, чехи доставили не багато проблем, адже залишалися сили, щоб наздогнати суперника?

- Так, залишалися. Так вийшло, що мені довелося пробігтися - не стояти ж на місці. Було б прикро поступатися по такій грі.

- А чого саме все-таки не вистачило для перемоги?

- Навіть не знаю. Хоча вона була зовсім поруч - м'яч пролітав у хлопців і під ногою, і над ногою, тільки на ногу ніяк не лягав. Просто невезіння якесь. Хотілося взяти реванш за торішню поразку з рахунком 0:4. Особливо тут. В яких містах не доводилося б грати, а найкраща підтримка - у Львові!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram