>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маррей зробив королівський подарунок Надалеві

Енді з тріском провалився в Цинциннаті, і тепер травмований Надаль, цілком імовірно, втримається на третьому місці рейтингу ATP.

Маррей зробив королівський подарунок Надалеві
Думай, Энди, думай...

Торік Енді Маррей (4-й у світі), скориставшись пошкодженням Новака Джоковича, виграв Мастерс у Цинці і заробив 1 000 очок. А цього року шотландець (Олімпіада минула - називаймо речі своїми іменами) "зачохлив" уже в третьому колі, поступившись "лакі лузерові" Жеремі Шарді.

Француз, вигравши першу партію 6:4, потім тричі поспіль брав подачу суперника. Щоправда, не забував програвати і свою. У підсумку суперники взяли п'ять брейків на двох, поки Жеремі це нарешті не набридло. Перемога Шарді: 6:4, 6:4.

"Завдяки" цьому Маррей у свіжому рейтингу втратить відразу 910 очок. І тепер тільки вихід у фінал US Open (замість торішнього півфіналу) дозволить Маррею змістити з третього рядка рейтингу Рафу Надаля, який ризикує стати хронічно травмованим. Щоправда, зважаючи на нестабільність Маррея і його схильність до травм...

А ось Роджер Федерер живий-здоровий, але може розпрощатися зі званням першої ракетки світу за підсумками Мастерс у Цинциннаті. Це станеться, якщо Новак Джокович виграє турнір, а Федерер зійде до фіналу.

Але наразі швейцарець доволі впевнено просувається турнірною сіткою. У матчі третього кола він без надзусиль зламав опір австралійця Томича (49-й) - 6:2, 6:4 (і коронний брейк у 7-му геймі). Суперником Роджера у чвертьфіналі стане Марді Фіш (20-й). Американець також недовго мучився з чехом Степанеком (37-й) - двічі по 6:3.

Федерер і Фіш за останні сім років зустрічалися лише тричі. Два роки тому вони грали у фіналі саме Мастерс у Цинциннаті, і Роджер виявився сильнішим у трьох партіях - 6:7 (5:7), 7:6 (7:1), 6:4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram