>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна не змогла обіграти Чехію

Матч у Львові видався з розряду: ми їх душили-душили...

Українці, у складі яких був лише один легіонер - півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук, помітно перевершували суперника мобільністю, наслідком чого стала велика кількість небезпечних моментів біля воріт Петра Чеха. Але для їхньої реалізації або не вистачало класу (як у випадку із Селіним на 13-й хвилині поєдинку), або талану.

І ще один "мінус" - наприкінці зустрічі збірна виявилася не готовою до пресингу суперника і дозволила чехам створити вихід один-на-один. На щастя, Хачериді підстрахував Степаненка. Але відразу ж після розіграшу кутового наші захисники проґавили Сівока, який безперешкодно пробивав по воротах П'ятова. Потенційно виграшний матч міг не зайти навіть у нічийну гавань. Було б прикро.

А так збірна вперше не змогла виграти у Львові, де попередні сім зустрічей закінчувалися перемогами "жовто-синіх". Свій наступний матч підопічні Блохіна проведуть 11 вересня з Англією на "Вемблі", і це буде початок відбору на ЧС-2014.

Львів. Стадіон "Арена Львів"

Україна - Чехія 0:0

Україна: П'ятов, Девіч (Степаненко, 71), Бутко, Ракицький, Коноплянка (Ротань, 46), Селезньов (Ярмоленко, 46), Зозуля, Гармаш (Безус, 72), Тимощук (Гусєв, 46), Хачериді, Селін

Чехія: Чех, Даріда (Сухі, 87), Лафата (Пекгарт, 57), Їрачек (Хюшбауер, 84), Коларж (Петржела, 46), Хюбшман, Піларж (Резек, 65), Лімберський, Сівок, Кадлец, Гебре Селассіє (Райторал, 78)

Попередження: Хачериді 42, Зозуля 52 - Їрачек 61, Лімберський 68, Пекгарт 90

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram