>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Білек: "Лаштувка і Хюбшман володіють інформацією про українців"

Головний тренер збірної Чехії Міхал Білек поділився думкою про майбутній матч.

Білек: "Лаштувка і Хюбшман володіють інформацією про українців"
Фото: EPA/UPG

- На нашу команду чекає непростий поєдинок, адже у Львові на матчах збірної завжди збирається повний стадіон, - узяв слово Міхал Білек. - Для нас цей матч буде останньою репетицією перед відбірними іграми чемпіонату світу. Щодо результату, то головне, щоб ми не повторили минулорічні помилки, коли програли збірній Норвегії з рахунком 0:3.

- Можете назвати склад на матч з українцями?

- Плануємо у стартовому складі виставити таких гравців: Чех, Гебреселассіє, Лімберський, Кадлец, Сівок, Даріда, Ірачек, Коларж, Хюбшман, Піларж, Лафата.

- Нашу команду чекає непростий поєдинок, адже у Львові на матчах збірної завжди збирається повний стадіон, - взяв слово Міхал Білек. - Для нас цей матч буде останньою репетицією перед відбірковими іграми чемпіонату світу. Що стосується результату, то головне, щоб ми не повторили минулорічні помилки, коли програли збірній Норвегії з рахунком 0:3.

- Можете назвати склад на матч з українцями?

- Плануємо в стартовому складі виставити наступних гравців: Чех, Гебреселассіє, Лімберскі, Кадлец, Сівок, Даріда, Ірачек, Коларж, Хюбшман, Піларж, Лафата.

- Чому зупинили вибір на цих виконавцях?

- Із різних причин немає у складі Росіцького та Плашила. Будемо грати з одним номінальним форвардом Лафатою.

- Кілька слів про свого суперника - збірну України.

- Те, що ми торік виграли з рахунком 4:0, ще ні про що не говорить. У середу у Львові буде зовсім інша гра. Не буде Шевченка, не буде Вороніна, але будуть інші гравці. Тож на збірну Чехії чекає дуже хороший суперник.

- Переглядали ігри української збірної?

- Так, ми аналізували виступ збірної України на Чемпіонаті Європи. До того ж у нашому складі є два гравці з української Прем'єр-ліги - Томаш Хюбшман із "Шахтаря" і Ян Лаштувка з "Дніпра", які також володіють достатньою інформацією про гравців нашого суперника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram