>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгих: "Моя мета - закинути 25 шайб у ПХЛ"

Російський нападник, який нещодавно підсилив харків'ян, дав інтерв'ю про підготовку до майбутнього сезону в ПХЛ.

Долгих: "Моя мета - закинути 25 шайб у ПХЛ"
Фото: rambler.ru

Про нову команду:

"Команда мене прийняла добре. Гарна атмосфера, багатьох хокеїстів я знаю, не знав тільки молодих хлопців і деяких білорусів. Загалом, думаю, я влився в колектив".

Про своє місце на льоду:

"Я зараз катаюся з Сашком Міхеєнком і Євгеном Єсауловим у "зеленій" ланці. Узагалі, я з Артемом Бондарьовим у "Донецьку" грав, непогано вдавалося. Тут Дмитро Вікторович розподілив мене так, він тренер, йому видніше. Наскільки нам удається, буде видно вже в перших іграх. Наразі ми тільки тиждень катаємося, звикаємо один до одного".

Про підготовку команд ПХЛ під час міжсезоння:

"Читав в Інтернеті, що "Беркут" добре підсилився. "Донбас" цього року, думаю, слабшим буде, тому що гратиме тільки молодь. Тут, у Харкові, тепер команда іншого рівня. Про "Компаньон" нічого не знаю, про "Сокіл" теж мало чув. Про "Львів" знаю, що багато хлопців із "Сокола" туди перейшли. Словом, кого з хокеїстів я знаю, за тими й стежу, хто й куди перейшов".

Про командні цілі на сезон:

"Треба дійти до плей-оф, а там боротися за медалі. Срібну вже маю, треба "золото" брати".

Про особисті цілі на сезон:

"Треба забити 25 шайб. Минулого року було 20, отже, цього року треба переплюнути досягнення минулого сезону. Навіть 21 шайба вже буде результатом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram