>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олімпіада-2012: Україна втратила трьох борців

Наші "вільники" не змогли пробитися навіть до чвертьфіналу.

Олімпіада-2012: Україна втратила трьох борців
Фото: isport.ua

Сьогодні на олімпійському турнірі в боротьбу вступили троє українців: Василь Федоришин (60 кг), Ібрагім Алдатов (84 кг) і Олександр Хоцяновський (до 120 кг).

Федоришин, срібний призер Олімпіади-2008, поступився в першій же сутичці - програв грузинові Малхазу Заркуя (0:2, 0:3).

Алдатов, переможець і неодноразовий призер чемпіонатів світу, спочатку пройшов узбекистанця Заурбека Сохієва (1:5, 3:2, 2:0), а в 1/8 фіналу програв росіянинові Анзору Урішеву (0:3, 4:3, 1:4 ). Українець так втомив суперника (Урішев у вирішальному періоді благально дивився на суддю, який закликав скоріше вставати на ноги), що росіянин без шансів програв у чвертьфіналі іранцеві Лашгарі - 0:3, 1:3. Але саме це і не дозволило Ібрагіму розраховувати на потрапляння у втішний раунд і боротьбу за "бронзу".

Що стосується Хоцянівського, то він у першому ж раунді поступився турку Акгулю (0:1, 0:2).

Оскільки жоден із суперників наших борців не зміг пробитися у фінал (ба більше, всі вони програвали слідом), то ніхто з українців не отримав шансу поборотися хоча б за бронзову нагороду.

У неділю спробують вклинитися в боротьбу за нагороди Валерій Андрійцев (96 кг) та Андрій Квятковський (66 кг). Але шансів, що українські "вільники" зможуть роздобути першу медаль Олімпіади, небагато.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram