>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металург" Д - "Тромсе". Напередодні

Четвер, Донецьк, стадіон "Металург", 20:00, арбітр Олексій Кульбаков (Білорусь).

Пряма трансляція на ТК "Футбол".

"Металург" Д - "Тромсе". Напередодні
Фото: www.sport-express.ua

Проблеми на "Металург" накочуються одна за одною. Напевно, в команді переживають через невдалий старт у чемпіонаті країни, а ще ж потрібно грати на два фронти. А нові проблеми з кадрами не дозволяють це робити.

За словами Володимира П'ятенка, учора вдень з командою не працювали Чечер, Лазич, Димитров і Зе Соарес. І хоча багато резервістів показали себе просто чудово у другому таймі проти "Металіста", що додало впевненості в їхніх здібностях, утім, напевно, в "Металурзі" хотіли б бачити у старті всіх, хто під питанням. Перші троє - взагалі провідні гравці команди останніх років.

Тож сьогоднішній склад "Металурга" передбачити вкрай важко, напевно, П'ятенко буде точно знати готовність деяких гравців лише за кілька годин до матчу.

"Тромсе" порівняно з першим матчем має одну приємну новину - повернулися з розташування олімпійської збірної Сенегалу два важливі гравці основи - Мбодж і Кісс. Якщо вони вже обоє готові перелаштуватися, то обов'язково вийдуть із перших хвилин.

"Металург" (орієнтовний склад): Бандура - Морозюк, Чечер, Воловик, Едігарян - Прийма, Макрідіс, Лазич - Нельсон, Казарян - Жуніор Мораєш

"Тромсе" (орієнтовний склад): Сальман, Норб'є, Бьорк, Мбодж, Кісс, Йохансен, Андерсен, Іттергард, Єнссен, Драге, Бендиксен, Ондрашек

Травмовані: Шина ("Металург")

Під питанням: Чечер, Лазич, Димитров, Зе Соарес (усі - "Металург")

Дискваліфіковані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram