>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Андрій Воронін: "Дуже хотів би попрацювати під керівництвом Дмитра Хохлова"

Форвард "Динамо" Андрій Воронін, який виступатиме в майбутньому сезоні в німецькій "Фортуні", заявив, що хотів би попрацювати під керівництвом тренера Дмитра Хохлова.

Андрій Воронін: "Дуже хотів би попрацювати під керівництвом Дмитра Хохлова"
Фото: чемпионат-россии-по-футболу.рф

У понеділок із посади головного тренера "Динамо" пішов Сергій Сілкін, через конфлікт із яким Воронін і покинув клуб. Призначений невдовзі виконувачем обов'язків наставника команди Дмитро Хохлов повідомив, що хоче повернути Андрія в стан "біло-блакитних".

"Чи шкодую про своє рішення піти з "Динамо"? Що тепер про це говорити? Договір підписано, я - гравець "Фортуни". Усе інше не має значення. Хто знав, як усе обернеться. Не ворушімо минуле. Одне можу сказати: прихід Хохлова - це зовсім непогано. Він стане добрим тренером. З часом. Але повірте, про те, що піде Сілкін і прийде Хохлов, абсолютно не думав. І залишати "Динамо" не хотів. Просто тренер не хотів бачити мене в команді. Тому я й сказав, що сидіти на лавці або грати в другій команді не буду. Пам'ятаєте, казав, що ще рік тому думав: завершу кар'єру в "Динамо". Так і було. Але я футболіст і хочу грати у футбол".

"Чесно кажучи, дуже хотів би працювати під керівництвом Діми. Знаю його людські якості, упевнений у тренерському майбутньому. Але що зроблено - те зроблено. Щиро сподіваюся, що керівництво дасть Хохлову шанс і, врешті-решт, він стане не "в.о.", а повноправним головним. Йому треба дати час. Він, знаю, буде робити все так, як того вимагає футбол. Діма - футбольна людина, і це головне. Він не бавитиметься в сумнівні ігри, і гучних слів від нього не почуєш. Зате працюватиме на майбутнє клубу. Бажаю йому великої-великої удачі. Упевнений, він може впоратися", - сказав Воронін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram