>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олімпійський чемпіон Рубан продерся у чвертьфінал

Український стрілець "на зубах" уникнув поразки.

Олімпійський чемпіон Рубан продерся у чвертьфінал
Фото: www.noc-ukr.org

Сьогодні у стрільбі з лука розіграють останній комплект нагород у чоловіків. В 1/8 фіналу від України пробилися два спортсмени - Маркіян Івашко й олімпійський чемпіон Пекіна Віктор Рубан. Івашко, на жаль, одразу припинив виступи, програвши 0:6 тайванцеві Куо.

А от Віктор Рубан залишається в грі. В 1/8 нашому досвідченому спортсменові протистояв 18-річний француз Гаель Прево. І протистояв дуже гідно. Рубан двічі виходив уперед, але щоразу суперник наздоганяв його. А в четвертому сеті, коли для нічиєї достатньо було поцілити в "дев'ятку", українець влучив у "вісімку". І рахунок став 4:4.

Далі - гірше. Вирішальний сет Рубан почав узагалі із "сімки". Щоправда, відразу по тому вибив "десятку", а суперник, двічі влучивши в "9 балів", потім поцілив у "сімку". Не скористатися таким подарунком долі Рубан просто не міг - "дев'ятка" від нашого лучника, і він проходить вже у чвертьфінал - 6:4 (28:27, 26:27, 29:27, 27:28, 26:25). В 1/4 фіналу суперником нашого олімпійського чемпіона стане дуже неприємний кореєць Ох.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram