>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нігерійський форвард "Динамо" назвав сина Андрій

Найцікавіше питання: як Андрій Шевченко назве свого третього сина?

Нігерійський форвард "Динамо" назвав сина Андрій
Фото: faeri.ru

Нігерієць Браун Ідейє став головним героєм матчу з "Фейєноордом", записавши на свій рахунок черговий, вже четвертий, переможний гол "Динамо" цього сезону!

Проти віце-чемпіона Голландії 11-й номер "біло-синіх" зіграв з особливим натхненням. Адже напередодні матчу футболіст вдруге став батьком! Дружина Брауна - Дамка - о 09.20 вранці подарувала йому сина. Малюк народився справжнім богатирем: зріст - 52 см., вага - 4,52 кг. Цікаво, що батьки вирішили назвати малюка українським ім'ям Андрій.

Відразу після гри, перш ніж поспішити до дружини в пологовий будинок, динамівець зізнався, що свої успіхи присвячує сім'ї.

"Я дуже хотів забити сьогодні для мого новонародженого сина, і робив все для цього. Ви бачили, після того, як мені вдалося відзначитися, хлопці привітали мене, зобразивши символічне колисання дитини.

Коли забивав, бачив, що до мене летить м'яч, і він був не з простих. Відстань до воріт була пристойною, і голкіпер був на сторожі, але я постарався послати м'яч туди, куди він не зміг дотягнутися", - сказав щасливий тато.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram