>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Куман: протягом 60 хвилин "Динамо" нічого не вдавалося

Наставник "Фейєноорда" залишився незадоволений фізичною формою своєї команди.

Куман: протягом 60 хвилин "Динамо" нічого не вдавалося

- У першому таймі наша команда виглядала досить непогано, ми успішно чинили опір "Динамо", у нашого суперника не було жодного моменту, крім удару головою. Потім нам і зовсім вдалося відкрити рахунок, але наші проблеми почалися з того, що кияни дуже швидко відновили рівновагу. "Динамо" провело заміни, і це призвело до змін у грі - біля наших воріт стали виникати моменти, кияни повністю захопили ініціативу. Нам було дуже важко в цьому відрізку матчу, "Динамо" мало багато шансів, щоб забити третій м'яч.

Повинен зізнатися, що я залишився незадоволений фізичним станом своєї команди. Я думав, що ми готові грати на належному рівні всі 90 хвилин матчу, але насправді це виявилося не так.

- Шанси "Фейєноорда" на вихід у наступний раунд тепер зменшилися або залишилися такими самими?

- Думаю, за той тиждень, що є в нашому розпорядженні до поєдинку, мені вдасться довести команду до потрібних кондицій, щоб ми могли грати у високому темпі всі 90 хвилин матчу, а не 60. Крім того, ми будемо грати вдома, де у нас фантастична публіка - це теж нам на руку.

Аж до 60-ї хвилини зустрічі у нас все виходило добре, і в цьому відрізку матчу у "Динамо" зовсім не було шансів забити нам.

- Кого з гравців "Динамо" ви назвали б найбільш небезпечним?

- "Динамо" мені сподобалося сьогодні, перш за все, командною грою. Але якщо вже говорити про персоналії, то перш за все виділю Ідейє, який мені дуже сподобався - він відіграв вирішальну роль у матчі. Крім того, виділив би в складі "Динамо" Мілевського, Ярмоленка та Гусєва.

Різниця між нашими командами полягає в тому, що "Динамо" за допомогою замін ввело в бій гравців національної збірної, а ми - молодь.

- Ви сказали, що вашу команду вистачило на 60 хвилин. А на який період часу, на вашу думку, вистачило сьогодні "Динамо"?

- Повторюся, протягом 60-ти хвилин у "Динамо" не було жодного шансу, ми успішно протистояли киянам. Так, динамівці подовгу контролювали м'яч, але більше їм нічого не вдавалося. Однак "Динамо" швидко зрівняло рахунок, це додало нашим суперникам упевненість, вони повірили в в свої сили і посилили тиск. Нам було важко, "Динамо" створило дуже багато моментів в останні півгодини зустрічі. Ми ж у цьому відрізку матчу не створювали нічого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram