>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хемілтон виграв Гран-прі Угорщини

Британець висловив свою підтримку Олімпійським іграм, які зараз приймає Лондон.

Хемілтон виграв Гран-прі Угорщини
Фото: EPA/UPG

Пілот команди "Макларен" Льюїс Хемілтон став переможцем 11 етапу "Формули-1" - Гран-прі Угорщини. Для британця це друга перемога в сезоні-2012.

Другим фінішував пілот "Лотуса" Кімі Райкконен, третє місце зайняв його товариш по команді Ромен Грожан. Діючий чемпіон світу Себастьян Феттель ("Ред Булл") став четвертим, а лідер нинішнього чемпіонату Фернандо Алонсо ("Феррарі") - п'ятим.

Гран-прі Угорщини стало останнім етапом перед перервою. Сезон відновиться приблизно через місяць - із 31 серпня по 2 вересня пройде Гран-прі Бельгії.

Хемілтон після свого тріумфу припустив, що боротьбу в особистому заліку ще не закінчено і йому до снаги наздогнати Фернандо Алонсо. Британець скоротив відставання від лідера із 62 до 47 очок.

"Вікенд показав, що ще нічого не вирішено, - сказав Хемілтон, слова якого подає РІА "Новости". - Фернандо набрав не так багато очок, і якщо ми продовжимо виступати на такому самому рівні, ми зможемо його наздогнати".

"Нам потрібна стабільність і, як і раніше, необхідно доробити болід, але я впевнений, що ми це зробимо", - додав переможець Гран-прі Угорщини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram