>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер і українці дізналися суперників на Олімпіаді

Корти Вімблдону, перефарбовані в кольори Олімпіади, можуть "осиротіти" вже в першому колі.

Федерер і українці дізналися суперників на Олімпіаді
Опять проиграет?..

У чоловіків найбільше з жеребом не пощастило місцевому тенісистові Енді Маррею. Але для початку - про наших. Сергієві Стаховському (94-й у світі) в кожнім разі поталанило. З одного боку, йому буде протистояти екс-перша ракетка світу Ллейтон Х'юїтт. З іншого, австралієць хоч і дійшов нещодавно до фіналу турніру в Ньюпорті (власне на траві), де програв Джонові Ізнеру, але вже давно не той, що колись. 158 місце у світовому табелі про ранги підтверджує це.

Катерині Бондаренко пощастило менше - їй випала чешка Петра Квітова (4-та у світі), яка минулого року виграла Вімблдон, а цього дійшла до півфіналу. Українка теж перемагала тут, але як юніор.

І повертаємося до чоловічої сітки. Тут цікаві суперники можуть випасти першому номеру посіву Роджерові Федереру. У другому колі він зіграє або з росіянином Южним, якого "переїхав" у чвертьфіналі Вімблдону, або з французом Беннетто, від якого сам ледве накивав п'ятами у третьому колі. Але для початку Великому, який ніколи ще не перемагав на олімпіадах в одиночному розряді, потрібно пройти колумбійця Фалью.

Серб Новак Джокович, посіяний другим, у першому колі зустрінеться з італійцем Фоньїні. А ось британцеві Енді Маррею (3) дістався партнер Федерера по "парному" тріумфу Пекіна Станіслас Ваврінка. І все можливо...

Олімпійський тенісний турнір буде доволі швидкоплинним - пройде з 28 липня по 5 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram