>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Міліція припускає, що бійка футбольних хуліганів сталася спонтанно

Міліціонери вилучили у затриманих два обрізи труб...

Міліція наразі не пред'явила звинувачень нікому з учасників масової бійки між футбольними уболівальниками, що сталася в неділю вдень біля станції метро "Лук'янівська" у Києві. Як повідомили УНІАН у Відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві, більше ніж 20 осіб, у тому числі громадянин Росії, затриманих міліцією, були опитані і потім відпущені.

Водночас, як зазначили в міліції, затриманий під час бійки громадянин РФ стверджує, що не є вболівальником і випадково потрапив в бійку.

За фактом цієї бійки столична міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, здійснене групою осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Міліція вилучила у затриманих два обрізи труб і газовий балончик. За медичною допомогою звернулися 4 людини, двоє з них госпіталізовані. У міліції припускають, що бійка сталася спонтанно.

Як повідомляв УНІАН, 22 липня в Києві відбувся матч між столичними футбольними клубами "Динамо" і "Арсенал". Увечері група фанатів їхала в тролейбусі №18 в напрямку Майдану Незалежності. У салоні виник конфлікт, що переріс у бійку, яка продовжилася на зупинці біля станції метро "Лук'янівська", де знаходилися ще декілька уболівальників. Всього в бійці взяли участь близько 50 осіб - мешканців Києва, Дніпропетровська і громадяни Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram