>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Арсенал" купить у "Динамо" захисника

"Канонірам" немає ким грати.

"Арсенал" купить у "Динамо" захисника
Янко Симович
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Президент ФК "Арсенал" Вадим Рабинович вранці провів зустріч із головним тренером команди Леонідом Кучуком і обговорив кадрові питання.

"Із перших днів сезону на нас звалилися величезні проблеми, насамперед через низку травм у наших гравців. На найближчі 2-3 місяці ми практично втратили Абейку Куансаха і Велі Лампі. А після гри з "Динамо" у нас вибули ще два ключових гравці: лікарі кажуть, що 1-1,5 місяця не буде грати Георге Флореску та щонайменше три тижні - Рафаель Дос Сантос.

Нинішній регламент дозволяє нам дозаявляти вкрай обмежене число гравців, буквально одного-двох. Я вже говорив про цю проблему раніше в інтерв'ю ... Ми почали активні переговори стосовно двох захисників: один із них - з українського клубу, інший - з європейського. Також почали переговори щодо двох опорних півзахисників, вони теж з європейських клубів ... Я офіційно звернувся до керівництва ФК "Динамо" (Київ) про перехід до нас чорногорського захисника Янко Сімовича. Ми майже домовилися, що це буде або пряма покупка гравця, або оренда з правом викупу", - сказав Рабинович.

Президент "канонірів" також додав, що домашні матчі Ліги Європи команда зможе проводити на стадіоні імені Лобановського, оскільки комісія УЄФА, яка побувала в Києві, дійшла висновку, що він цілком підходить для проведення ігор 2-го раунду відбору. А в подальшому арена потребуватиме лише дрібних технічних змін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram