>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: якщо Мілевський хандритиме, то піде за Алієвим

Президент "Динамо" після перемоги над "Арсеналом" 1:0 поділився думкою про новачків і старожилів команди.

Суркіс: якщо Мілевський хандритиме, то піде за Алієвим
Фото: EPA/UPG

- Нам треба вводити в дію новачків. Для цього ми їх і купили. Тому й ігрові зв'язки поки не зовсім налагоджені. Проблеми є - Мілевський, Гусєв. Не вистачає флангової швидкості.

Велозу грав "з листа", він тренувався лише 4-5 днів, але зіграв дуже гідно. Кранчар теж сьогодні зіграв краще, ніж із "Металургом".

- Була інформація, що Шевченко може підписати контракт із "Динамо" в разі виходу клубу в груповий раунд Ліги чемпіонів...

- Це не відповідає дійсності. Я розмовляв з Андрієм, він дійсно заліковує свою травму, почав пробіжки. Коли він буде готовий до розмови, ми з ним зустрінемося і вирішимо.

- Стадіон сьогодні був повністю "динамівським".

- Якщо б вони (вболівальники) ще поводилися дисциплінованіше. Тепер на нас буде накладено штраф. Але спасибі, що прийшли підтримати команду. Якщо "Арсенал" перемагатиме в єврокубках, стадіон буде заповнюватися. До 2 серпня на цій арені більше грати ніхто не буде, ми будемо готувати поле.

- Ярмоленко сьогодні не забив пенальті...

- Йому не треба було так швидко бігти бити пенальті, треба було взяти паузу. Але перед цим він не забив іще більш очевидний м'яч. Якщо не забивати, то можна і такий матч звести внічию, а очки зараз дуже цінні. Вважаю, що свої моменти треба реалізовувати.

- Яка ситуація з Каддурі?

- Чекаємо на пропозиції.

- Сьогодні Сьомін знайшов місце на полі відразу для 4-х номінальних центральних півзахисників...

- Кранчар у "Тоттенгемі" грав або під нападниками, або ліворуч. Не в тих кондиціях перебувають наші крайні хавбеки Гусєв і Дуду, тому він застосував такий варіант. І це себе виправдало. Якщо Велозу і Кранчар будуть гріти лаву запасних, то форму вони ніколи не наберуть. Обидва грали на Євро, Рубен сорок днів не тренувався, тому не потрапив у заявку, тому всім їм треба грати і через ігри набирати форму.

- Мілевському тепер складно буде потрапити у склад...

- Він повинен довести право на місце в складі. Мілевський - гравець дуже високого рівня, думаю, він побореться. Але навіть якщо він виходитиме на заміну, це підсилить гру команди, я сподіваюся. Дуже важливо, щоб усі були в хороших кондиціях, і тоді гра команди буде посилюватися з виходом гравців на заміну.

- А якщо Мілевський захандрить, як Алієв?

- Якщо хандритиме - може опинитися там, де Алієв.

- Резо Чохонелідзе підписав новий контракт?

- Так, на рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram