>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: повинні проходити будь-яку команду і не нарікати на жереб

Президент "Динамо" після жеребкування Ліги чемпіонів слово в слово повторив те, що говорить останніми роками.

Суркіс: повинні проходити будь-яку команду і не нарікати на жереб
Фото: tsn.ua

Ігор Суркіс прокоментував результати жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, за підсумками якої киянам належить зіграти з нідерландським "Фейєноордом". Як повідомив керівник столичного клубу, в першому матчі 31 липня "динамівці" приймуть "Фейєноорд" на "Олімпійському". А от голландці ще не визначилися - 7 чи 8 серпня вони проводить матч проти "Динамо".

"Результат жеребкування прийняв цілком спокійно й адекватно, - каже Суркіс. - Якщо ми хочемо грати в груповому турнірі Ліги чемпіонів, а перед командою стоїть саме таке завдання, ми повинні проходити будь-яку команду і не нарікати на долю. За іменами, можливо, нам могли трапитися слабші команди. Але то цікавішим буде наше суперництво, яке покаже, чи гідна команда Ліги чемпіонів. Якщо не зможемо пройти "Фейєноорд", значить, і нема що нам робити в такому турнірі.

Особисто в мене вподобань перед жеребкуванням щодо суперника не було. Не знаю, чи плюс для нас, що чемпіонат Нідерландів стартує в серпні, але ігрова практика таки ніколи нікому не заважала і має важливу роль. "Динамо" ж до цього моменту зіграє три тури, сподіваюся, що до 31 липня команда набере форму. Підійдуть і наші новачки, які швидко набирають форму, і декого з них ми вже побачимо на полі в грі з "Арсеналом".

Щодо можливого посилення, то трансферне вікно ще не закрите і нових переходів я не виключаю. Поки можу підтвердити, що в "Атлетіко Мінейро" остаточно перейшов Андре. Усі питання з цього трансферу були влагоджені".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram