>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Прес-аташе "Ворскли": у Євтушенка проблем немає, а у Павлова є

Екс-наставника "Ворскли" Миколу Павлова досі не заявлено, як головного тренера "Іллічівця".

Прес-аташе "Ворскли": у Євтушенка проблем немає, а у Павлова є
Фото: fcvorskla.com.ua

Микола Павлов досі не розірвав контракт з "Ворсклою", значить, бути заявленим за маріупольців він не може. Відповідно, і перебувати на лаві запасних свого нового клубу не має права. Втім, раніше сам Павлов зазначив, що Вадим Євтушенко, який змінив його в "Ворсклі", теж не буде мати такого права. Але Вадим Анатолійович керував діями полтавчан безпосередньо.

За роз'ясненням ситуації "Украинский футбол" звернувся до прес-служб клубів, а також до Прем'єр-ліги.

Артем Лобанов, прес-аташе "Ворскли":

- У Миколи Павлова особисті розбіжності з керівництвом клубу. Ситуацію з його контрактом коментувати не можу, так само як і юридичні тонкощі. У нього зараз ще діючий контракт з "Ворсклою", через що Павлов не може перебувати на лаві запасних "Іллічівця", тому сидить на трибуні. Що стосується Вадима Євтушенка, то контракт з ним підписано, немає жодних проблем. Це у Павлова вони є.

Сергій Катрич, керівник прес-служби "Іллічівця":

- Ситуація така: "Ворскла" не передала в Прем'єр-лігу документи, які підтверджують, що Микола Павлов більше не є головним тренером цієї команди. Чому так, я сказати не можу. Наш клуб, зі свого боку, виконав усе необхідне. Цим питанням зараз опікуватимуться юридичні служби ФК. Микола Петрович наразі виконуватиме функції головного тренера, крім, власне, перебування на лавці запасних і навколоматчевих заходів, у тому числі прес-конференцій.

Керувати тренувальним процесом і визначенням складу на матчі буде саме Павлов. Перешкодити йому це робити неможливо. Щодо безпосередньо управління командою під час зустрічей, то доведеться покластися на своїх помічників, адже користуватися телефоном в таких випадках заборонено. Думаю, після матчу в Харкові у Прем'єр-ліги не було претензій з цього приводу.

Андрій Палаєв, прес-аташе Прем'єр-ліги:

- Вадим Євтушенко зареєстрований як старший тренер ФК "Ворскла". Тому він має доступ до лавки запасних. Миколу Павлова як наставника "Іллічівця" не зареєстровано. Це питання має вирішуватися між двома клубами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram