>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екіпаж "КАМАЗ-майстер" фінішував на трьох колесах

"Камаз" довів, що є таки російською вантажівкою.

Екіпаж російського пілота "КАМАЗ-майстер" Айрата Мардеєва прийшов до фінішу ралі "Шовковий шлях" першим серед вантажівок. Останній кілометр машина їхала на трьох колесах.

"Ігорю Ніколаєву не пощастило, він пішов у кювет, його діставав казахський екіпаж. Дуже важкі останні 40 кілометрів були, машина абсолютно не керована, брудна траса", - розповів РИА Новини після фінішу п'ятої швидкісної ділянки в Ставропіллі Мардеєв.

Першими серед позашляховиків на п'ятій швидкісній ділянці прийшли аргентинці - екіпаж OVERDRIVE RACING Лусіо Альварес і Бернардо Graue на Toyota Hilux Overdrive.

Всі учасники ралі-марафону відзначили, що останній день перегонів був непростим через погодні умови.

"Через те, що йшов дощ, траса дуже сильно змінилася. Було дуже багато води, по якій практично не можливо їхати. Перегони були чудові, така краса навколо, гори, душа просто розкривається", - поділився враженнями пілот команди "4 РАЛІ" Вадим Савельєв.

Ралі-марафон "Шовковий шлях" стартував у минулу суботу на Красній площі. У змаганнях брали участь команди гонщиків з 25 країн світу, в заявочних списках ралі-марафону значилися 100 джипів і 25 вантажівок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram