>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маррей: відправив всіх святкувати, а сам думав

Енді Маррей вважає, що перспектива виграти золоту медаль Олімпіади прожене його сумні думки.

Маррей: відправив всіх святкувати, а сам думав
Фото: www.gotennis.ru

Фіналіст Вімблдону поділився своїми міркуваннями в блозі на офіційному сайті.

"Важко описати словами розчарування, яке відчуваєш після поразки у фіналі турніру "Великого Шолома", тим більше вдома, на Вімблдоні, з такою неймовірною підтримкою. Намагаєшся зберігати спокій після фіналу, привітати опонента з перемогою, подякувати вболівальникам, своїй команді, працівникам турніру. Але якби це було так просто...

Цей турнір багато що означає для мене. Це був мій найкращий фінал на "мейджор". Зараз я став більш впевненим у собі і переконався, що можу виграти трофей наступного разу. Увечері в неділю моя команда заслужила відпочинок і право повеселитися, але я не залишився з ними. Я пішов додому і думав про сформовані речі, багато думок було в голові. Цього тижня ракетку в руки я точно брати не буду. Не варто поспішати, необхідно відновитися і психологічно і фізично. Думаю, потрібно з'їздити в Майамі або куди-небудь в Європу, щоб відпочити, позасмагати.

Незважаючи на проблеми зі спиною, які були під час "Ролан Гаррос", я добре граю цього року. Якщо я зумію взяти все краще з першої половини сезону і винести уроки з недільного фіналу, то можу сподіватися на успішний виступ на Олімпійських іграх, US Open тощо. Поразка в фіналі Вімблдону було болісною, але перспектива взяти золоту медаль Ігор підстьобує мене", - написав Маррей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram