>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сабо: "Сьомін зізнався, що гравців купують без його відома"

Йожеф Йожефович також розказав, що колишній гендиректор "Динамо" Чохонелідзе в Мілані працював перекладачем у Шевченка з Каладзе.

Сабо: "Сьомін зізнався, що гравців купують без його відома"
Йожеф Сабо даже на расстоянии работает над улучшением микроклимата в "Динамо"

-Чи можна сказати, що "Динамо" змінило трансферну політику - тепер кияни не купують на перспективу, а беруть досвідчених гравців?

- Зміни можуть бути пов'язані з появою Олексія Михайличенка - професіонала своєї справи. Були б добре, якби йому дали можливість купувати тих, кого він вважає за потрібне. Михайличенко знає, що робить. Але я не впевнений, що йому дадуть робити своє діло.

- Чому?

- Тому що коли гравців і надалі буде підбирати Чохонелідзе, то в "Динамо" нічого не буде. Даю вам гарантію, що в цьому випадку нічого команда не досягне. Чохонелідзе з'явився в "Динамо" кілька років тому, і одразу заявив, що він приїхав вигравати Лігу чемпіонів. А які підстави у нього є для таких заяв? Але він же був у "Мілані" простим перекладачем Кахи Каладзе і Андрія Шевченка. А тепер він визначає політику "Динамо"? В такому випадку киянам нічого не світить.

- Але головний тренер формує команду, відповідає за результат і він повинен визначати трансферну політику клубу, а не Михайличенко або Чохонелідзе?

- Але питання в тому, чи слухають тренера керівники клубу. Свого часу особисто розмовляв з Сьоміним. Запитав у нього, навіщо він придбав деяких гравців, а він мені зізнався, що його не купував, що це зробили без його відома. Про яку політику ми можемо говорити?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram