>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко-старший: вболіватиму за Хея

Віталій вважає перемогу Хея над Чісорою запорукою матчу-реваншу британця з кимось з Кличків.

Кличко-старший: вболіватиму за Хея
Из этих двух людей Виталий выбирает того, что справа

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко розповів, що в суботньому поєдинку двох скандальних британських боксерів Девіда Хея і Дерека Чісори його симпатії будуть на боці "Хеймейкера". Адже в такому разі стане можливим ще один бій Девіда Хея з одним з братів Кличко.

- Два скандаліста, від яких тільки й чекають, коли хто-небудь з них викине черговий фокус. Може, тому певній частині публіки їх поєдинок і цікавий. Своєю скандальністю і неадекватною поведінкою того чи іншого спортсмена.

- На чиєму боці будуть ваші симпатії. Хто менше неприємний?

- Сподіваюся, виграє таки Хей. Тому що в цьому разі таки може відбутися реванш з Кличком. Або з Володимиром або з Віталієм - не так важливо.

- Реванш? З якого приводу?

- Ну як же. У Гамбурзі Хей виступав з серйозною травмою мізинця на лівій нозі, у зв'язку з якою він і не зміг виграти поєдинок у Володимира. Треба ж дати хлопцеві шанс!

- Дерек Чісора теж вважає, що ваші з ним справи не завершені.

- У чому не завершені? Хіба що в тому, що він не зайняв на рингу горизонтальне положення, знаходячись в несвідомому стані. Хіба що так можна сприймати. У поєдинку проти мене він програв мені всі 12 раундів, тому тут жодних сумнівів бути не може про завершеність цього поєдинку.

- Але, може, вам ще хочеться помститися Чісорі за той мюнхенський ляпас на зважуванні?

- Знаєте, життя все розставляє по своїх місцях. За цей ляпас і некоректне ставлення до своїх суперників йому ще воздасться. Загалом, бог йому суддя. Якщо він вважає, що таким чином може чинити психологічний тиск і вигравати, то глибоко помиляється. Думаю, йому воздасться з якого-небудь найнесподіванішого боку. Чи не у відповідь ляпас, а якось інакше. Я ж про це вже забув, перегорнув сторінку і все.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram