>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вацко та Денисов після Євро-2012 стали "заслуженими"

А Блохін і Шевченко отримали по ордену.

Вацко та Денисов після Євро-2012 стали "заслуженими"
Фото: segodnya.ua

Олександр Денисов - директор телеканалу "Футбол" і ведучий шоу "Великий футбол", присвяченого чемпіонату UEFA EURO 2012 ™, а також Віктор Вацко - коментатор матчів чемпіонату Євро-2012, удостоєні звання "Заслужений журналіст України". Почесне звання Денисову та Вацку присвоєно указом Президента України.

Це не перша державна нагорода Олександра Денисова. 2011 року ведучий "Футбольного вік-енду" також відзначено почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і спорту, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Високим званням "Заслужений журналіст України" Денисова та Вацка відзначено серед інших нагороджених за підготовку та проведення в Україні Євро-2012. Зокрема, тим самим указом нагороджено головного тренера національної збірної України з футболу Олега Блохіна (орден князя Ярослава Мудрого ІV ступеня) і капітана національної збірної Андрія Шевченка (орден "За заслуги" І ступеня), повідомляє телеканал "Україна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram