>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Куликов визначився з помічниками

Збірна отримала нових тренерів і визначилася з датою початку зборів.

Куликов визначився з помічниками
Фото: sport-express.ua

Помічниками Олександра Куликова в збірній Україні стануть Дмитро Христич і Юрій Гунько.

Перший збір українці проведуть наприкінці літа. Участь у ньому візьмуть гравці клубів ПХЛ. Навряд зможуть бути присутніми легіонери, а також хокеїсти основи Донбасу, задіяні на міжнародному турнірі "Донбас Оупен".

"У нас є великий список хлопців, на яких звертатимемо увагу. Звичайно, це не означає, що ніхто не зможе потрапити до збірної - двері в збірну будуть відкритими для всіх, хто добре проявить себе в чемпіонаті. Але на перший збір із 27 серпня по 2 вересня ми хотіли б запросити 25 гравців", - зазначив Куликов.

У планах наставника національної команди не тільки знайомство з кандидатами до збірної, а й проведення двох товариських зустрічей у Броварах проти бронзових призерів Професійної хокейної ліги.

"Погано, що з нами відмовилися грати практично всі збірні, з якими зв'язувалися. Це команди Білорусі, Франції, Угорщини, Казахстану, Угорщини, тому що в серпні ніхто збірну ще не збирає. Проте є попередня домовленість із командою "Беркут" про проведення контрольних матчів . Думаю, це буде непоганий спаринг-партнер для нас", - зазначив Куликов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram