>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Компаньйон": кілька втрат - кілька новачків

"Компаньйон" розпочинає підготовку до сезону.

"Компаньйон": кілька втрат - кілька новачків
Фото: sportweek.com.ua

За півфіналістів чемпіонату України вже не буде грати Андрій Шурупов, який після важкої травми в плей-офф має намір завершити кар'єру. Крім того Микита Буценко, Павло Борисенко та Максим Абаєв перейшли в інші клуби.

"Буценко та Борисенко - це втрата для нас, це гравці основного складу, про яких можна тільки шкодувати. Але я думаю, що немає гравців, яких не можна було б замінити. Зараз у нас тренується група молодих хлопців, яка повинна себе проявити, і хлопці основного складу, які почнуть тренування вже з наступного понеділка", - розповів журналістам головний тренер "Компаньйона" Олександр Сеуканд.

Наставник киян також сказав кілька слів і про новачків команди.

"Шарапов, який є екс-киянином, але переїхав до Білорусі і отримав білоруський паспорт. Одна з умов, які ми ставили, це повернення українського громадянства. Тоді він буде грати. Задоєнко, який з Росії. Це хлопці молоді, вони хочуть, щоб їх знали вболівальники, бажають отримати в хокеї ім'я", - зазначив Сеуканд.

На ковзани його підопічні стануть наприкінці липня. Льодові тренування проходитимуть в броварському "Терміналі". Потім збір в білоруському Жлобині, де також плануються спаринги з командами білоруського чемпіонату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram