>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Корінтіанс" - володар Кубка Лібертадорес

Бразильський "Корінтіанс" вперше став володарем Кубка Лібертадорес, здобувши перемогу за сумою двох матчів над аргентинським "Бока Хуніорс".

"Корінтіанс" - володар Кубка Лібертадорес

Перша зустріч цих команд, що відбулася 27 червня в Буенос-Айресі, завершилася з рахунком 1:1. У повторній грі, що відбулася в середу в Сан-Паоло, перемогу святкували господарі поля. Дублем у складі "Корінтіанса" відзначився нападник Емерсон, який вразив ворота "Боки" на 53-й і 72-й хвилинах.

Ще в першому таймі аргентинці були змушені зробити заміну воротаря. Замість Агустіна Оріона, який отримав пошкодження в зіткненні з одним із гравців бразильського клубу, вийшов Себастьян Соса. Матч ледь не завершився бійкою, після того як Емерсон, лежачи на газоні, вкусив суперника за мізинець лівої руки.

"Корінтіанс" став володарем Кубка Лібертадорес, вперше дійшовши до фіналу. Клуб "Бока Хуніорс" брав участь у вирішальній стадії турніру десять разів і святкував перемогу шість разів. Третій рік поспіль володарем трофею став клуб з Бразилії. 2010-го переможцем став "Інтернасіональ", а 2011-го - "Сантос".

Корінтіанс - Бока Хуніорс 2:0 (перший матч – 1:1)

Голи: Емерсон Шейк, 54, 72

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram