>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

SIXT Ukraine вирушила на "Шовковий шлях"

Екіпаж бойової машини стабільний - Нестерчук/Ліхтлейхтер.

SIXT Ukraine вирушила на "Шовковий шлях"
Фото: предоставлено пресс-службой команды

Колона нашої команди налічує чотири автомобілі: бойовий автомобіль, два автомобілі асистансу та прокатний автомобіль, орендований активними вболівальниками, які хочуть проїхати весь маршрут по слідах ралістів і побачити перегони у всій красі.

Попереду у команди адміністративні та технічні перевірки. Вадим Нестерчук та Лоран Ліхтлейхтер отримали від організаторів ралі 106 номер.

Крім цього, на ралі також вирушили ще три українські екіпажі. Це команда Auto-Life Racing Team Владислав Кущинський/Микола Литвинчук - 128 номер, Тeam Ukraine Line Михайло Лисяк/Юрій Кондратьєв - 166 номер, UKRAINE RACING Богдан Новицький/Костянтин Мещеряков - 175 номер.

5 липня в парк очікування, розташований на території олімпійського комплексу "Лужники", почнуть прибувати автомобілі і вантажівки всіх учасників. Тут 6 і 7 липня відбудуться адміністративні та технічні перевірки, під час яких уболівальники зможуть подивитися на спортивну техніку і поспілкуватися зі спортсменами, які представляють 25 країн Європи, Азії і навіть Південної Америки.

Ралі "Шовковий шлях", що проводиться вчетверте, добре відоме у всьому світі. Уже перші перегони, які проходили 2009, 2010 і 2011 років за маршрутами Казань - Ашхабад, Санкт-Петербург - Сочі і Москва - Сочі мали грандіозний успіх. Цього року ралі "Шовковий шлях" відбудеться з 7 по 13 липня і пройде за маршрутом Москва - Геленджик загальною протяжністю 3859 км, з яких 2083 км припадуть на швидкісні ділянки.

У заявочних списках ралі числяться більше за 100 джипів і 25 вантажівок. Ті з них, що успішно пройдуть адміністративні та технічні перевірки, відправляться в закритий парк на Василівському узвозі, де чекатимуть на урочистий старт з Червоної площі в суботу 7 липня. О 17 годині розпочнеться церемонія старту - через подіум проїдуть всі учасники перегонів, серед яких чимало легендарних спортсменів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram