>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко обіцяє інтенсивний класичний бій

На прес-конференції, що відбулася сьогодні в Берні (Швейцарія), чемпіон WBA/WBO/IBF Володимир Кличко віддав належне рівню суперника.

Володимир Кличко обіцяє інтенсивний класичний бій
Фото: allboxing.ru

"2003 року Тоні Томпсон був моїм спаринг-партнером, тому він знає мене від і до. Він знає мене краще, ніж будь-хто інший. Тоні розуміє, що його очікує в рингу і буде до цього підготовлений. Цей бій явно стане його останнім шансом битися за титул, а суперники, у яких залишився лише один шанс, особливо небезпечні". Українець пророкує "інтенсивний, класичний бій".

Небагатослівний Тоні Томпсон заявив, що не має наміру давати багато обіцянок, але запевнив присутніх у тому, що у нього "є план". "Ми приїхали сюди, щоб зробити свою роботу", - повідомив американець.

Володимир здивувався мовній пасивності опонента: "Я знаю Тоні як людину, яка багато говорить і обіцяє. Схоже, зараз він повністю сконцентрувався на поєдинку. Однак те, що ми тут так спокійно сидимо, не означає, що бій буде нудним".

Український боксер не забув поцікавитися здоров'ям противника: "Я чув, ти заявив, що в першому бою в тебе була травма коліна? Тому тепер я хочу знати заздалегідь: чи все в порядку зараз?".

Тренер Володимира Кличка Емануель Стюард вважає вибір Томпсона в суперники надзвичайно ризикованим: "Після минулого їх бою ми всі подумали "більше ніколи в житті", тому що Тоні - незручний противник. Я очікую жорсткого бою. Тоні Томпсон - найнебезпечніший з усіх можливих зараз суперників".

Бій Кличко-Томпсон відбудеться на бернській арені Stade de Suisse (максимальна місткість понад 31 000 місць, максимальна для проведення вечора боксу - 24 000) 7 липня. Це шостий поспіль поєдинок Кличка-молодшого на стадіоні. На сьогодні продано понад 20 000 квитків. Бій Кличко-Томпсон транслюватиметься на 150 країн світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram