>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гецко: "Іспанці і на ЧС-2014 будуть фаворитом, а потім - зміна поколінь"

Футбольний експерт Іван Гецко зізнався, що фінал Євро-2012 його дуже розчарував, а також констатував, що збірна Іспанії зробила величезний крок вперед.

Гецко: "Іспанці і на ЧС-2014 будуть фаворитом, а потім - зміна поколінь"
Фото: odessa-sport.info

- Незрозуміло, як команда, що грала на рівні протягом всього турніру, до вирішального матчу виявилася абсолютно не готовою і виглядала на тлі переможців просто жалюгідно. Єдине пояснення: у досить віковій Італії було на добу менше на підготовку, і вона просто не відновилася після важкого півфіналу з Німеччиною - повідомляє "Сегодня".

В результаті її вистачило на половину першого тайму. А потім - розвал і розгром. 4 м'яча - це ще Італія відскочила. Кидалася в очі приреченість в їхніх діях, не було елементарної спортивної злості, коли ті, які програють, починають "показувати зуби", грати свідомо грубо, як кажуть, в кістку. У італійців сил не було і на це.

Звичайно, іспанці заслужили чемпіонство. Вони зробили величезний крок у футболі: і за стилем, і за стратегією. У них чудовий склад. Ну і, звичайно, їх любить фортуна. Взяти півфінал з португальцями. На 90-й хвилині Роналду з м'ячем один перед воротами. Та він і в набагато більш невигідних ситуаціях забивав, а тут залупив на трибуни. Ну чи не містика?!

Іспанці і на ЧС-2014 будуть головним фаворитом. А потім у них почнеться зміна поколінь, яка ні у кого не минає безболісно", - резюмував Гецко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram