>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамел Каррі й інші лідери залишаються в БК "Донецьк"

БК "Донецьк" офіційно повідомляє, що клубу вдалося зберегти основу чемпіонського складу минулого сезону.

Рамел Каррі й інші лідери залишаються в БК "Донецьк"
Рамэл Карри
Фото: isport.ua

Днями було підписано новий контракт з одним із найкращих гравців в історії української Суперліги американським захисником Рамелом Каррі. За рік, що його провів к БК "Донецьк", Каррі став справжнім лідером команди. Його внесок у здобуття чемпіонського титулу донеччанами важко переоцінити. Навіть значна статистика в 14.3 очка, 4.4 підбирання, 2.8 передачі в середньому за гру в 48 матчах не може повною мірою відобразити значимість Рамела для команди

Неодноразово протягом сезону в найвідповідальніші та критичні моменти Каррі брав ініціативу на себе і точними триочковими або кинджальними проходами кардинально змінював перебіг гри і приносив БК "Донецьк" перемоги. Суперліга гідно оцінила найвищий рівень Рамела, заслужено присвоївши йому звання MVP (найціннішого гравця) сезону 2011-2012 рр.

Ми раді, що і в новому сезоні Рамел Каррі приноситиме задоволення донецьким уболівальникам своєю неабиякою майстерністю і граничною самовіддачею.

Також на сьогодні БК "Донецьк" має чинні контракти на наступний сезон із низкою ключових гравців: В'ячеславом Кравцовим, Дмитром Глєбовим, Максимом Пустозвоновим, Олександром Липовим, Іваном Раденовічем і Войданом Стояновський. Саме ці баскетболісти внесли найбільший вклад у перемогу БК "Донецьк" у чемпіонаті Суперліги і по праву заслужили любов і повагу шанувальників команди.

Окрім того, клуб продовжує пошук нових гравців для подальшого посилення складу, а це означає, що і в новому сезоні БК "Донецьк" ставитиме перед собою найвищі цілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram